Wie ben jij werkelijk?

Activiteiten

Waarom besta jij hier?

Met deze levensvraag nodig ik je uit om voorbij de gordijnen van de huidige realiteit te gaan. Zou het kunnen dat deze realiteit anders is opgebouwd dan je altijd hebt gedacht? Samen met jou wil ik deze vraag onderzoeken. Zet jouw bewustzijn in en neem leiding in je leven.

Jouw Kosmisch Zelf Herinneren

Deze bewustzijnsbeweging gaat over het openen van jouw kosmische herinneringen in jouw lichaam. Aanraken van verloren gevoelens ter activatie van ons emotioneel bewustzijn.

Quantum Waarneming

Besef jij hoeveel invloed jij kunt hebben op je omgeving? Jij hebt het vermogen in je om deze invloed enorm te verruimen! Wetenschap heeft aangetoond dat wij in een quantumveld leven waar miljarden mogelijkheden kunnen ontstaan. In deze workshop ontdek je hoe je hier toegang toe krijgt.

Koppelkracht

Wij hebben deze workshop vanuit ons hart en ervaring gemaakt omdat de verbinding die wij samen ervaren steeds krachtiger wordt. Door middel van quantumfysich bewustzijn, voelen, spreken en aanraken hebben wij ervaren dat zich een diepere bewustzijnslaag heeft geopend waardoor wij elkaar ZIEN. 

Krachtcirkel

Een KrachtCirkel is een KrachtFormatie. Wat een landingsplek is voor Jou en voor wie jij echt bent.

Water Kristal

Deze workshop staat in het teken van het openen van oorspronkelijke water- en kristal-frequenties. Water en kristal zijn verbonden met ons bewustzijn. Door deze frequenties  door jou heen te laten stromen zal dit van invloed zijn op je leven.

Video afspelen

Wie ben ik?

Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.