Activiteiten

Waarom besta jij hier?

Met deze levensvraag nodig ik je uit om voorbij de gordijnen van de huidige realiteit te gaan. Zou het kunnen dat deze realiteit anders is opgebouwd dan je altijd hebt gedacht? Samen met jou wil ik deze vraag onderzoeken. Zet jouw bewustzijn in en neem leiding in je leven.

SAMENSPRAAK

Na verschillende spirituele zijpaden te hebben bewandeld in mijn leven ben ik gaan ontdekken dat het bestaan hier veel rijkelijker is dan wij hier met elkaar beleven. Door mijn ontmoetingen met de natuur, contact met buitenaardse beschavingen, het openen van emotie-lagen in mijn hart en kennis van het quantumveld is mijn beleving van deze realiteit drastisch veranderd. Ik ben deze werkelijkheid dieper gaan ervaren en heb ontdekt dat ik invloed heb op mijn werkelijkheid. 

Het is mogelijk om voorbij de gordijnen van deze realiteit te kijken en voelen met een oorspronkelijk bewustzijn. Wil jij jouw werkelijkheid verder doorzien en verrijken? In deze samenspraak nodig ik je uit om dit samen te onderzoeken.

In deze samenkomst belicht ik verschillende onderwerpen die jou meer inzicht kunnen geven in jouw bestaan hier en waarom jij jezelf zo ervaart. Onderwerpen als hartfrequentie, functie van het hoofd, water en kristallen in je lichaam, de pijnappelklier, quantumfysica, programma’s van je persoonlijkheid en kosmische beschavingen zijn onderwerpen waar wij naar gaan kijken. Verder zal er ook een quantum waarneming zijn die jij zelf kan doen om het hoofd meer met het hart te laten samenwerken. Door je bewust te zijn van je hartfrequentie en deze te verbinden met je hoofdfrequentie zal er een verandering ontstaan in je bewustzijn. Dit heeft invloed op je omgeving of werkelijkheid. 

Ben jij bereid om met een ruime blik naar deze werkelijkheid te kijken?

Uitwisseling: € 25,- 

Quantum Waarneming

Besef jij hoeveel invloed jij kunt hebben op je omgeving? Jij hebt het vermogen in je om deze invloed enorm te verruimen! Wetenschap heeft aangetoond dat wij in een quantumveld leven waar miljarden mogelijkheden kunnen ontstaan. In deze workshop ontdek je hoe je hier toegang toe krijgt.

WORKSHOP

In de workshop Quantum Waarneming ga je ontdekken hoe jij jezelf met behulp van quantumfysica kan waarnemen. Met de kracht van je hartfrequentie zal je hoofd anders gaan werken en zul je gaan merken dat je invloed hebt op je lichaam alsook op je omgeving. Ook je persoonlijke programma’s of thema’s kunnen lostrillen en veranderen door Quantum Waarneming. Alles wat jij waarneemt daar heb je invloed op. 

Wij zijn geprogrammeerd om keuzes met het hoofd te maken. In deze workshop ga je ervaren hoe sturend je hoofd is. Je leert neutraal waarnemen door samenwerking tussen hoofd en hart. Door neutraal waar te nemen activeer je de miljarden mogelijkheden in het quantumveld. Met het hoofd kun je dit niet begrijpen. Toch zul je merken dat met Quantum Waarneming verschuivingen kunnen ontstaan in je werkelijkheid. Door niet te sturen naar een bepaalde uitkomst (doel) zal de best mogelijke uitkomst in je werkelijkheid aansluiten. Dit kan alleen als de waarneming neutraal en vrij is.

Neem jij de uitnodiging aan om de kracht in jou nog meer te laten toenemen en zo schepper te worden van je eigen werkelijkheid?

Uitwisseling: € 35,- 

Jouw Kosmisch
Zelf Herinneren

Deze bewustzijnsbeweging (workshop) gaat over het openen van jouw kosmische herinneringen in jouw lichaam. Aanraken van verloren gevoelens ter activatie van ons emotioneel bewustzijn.

WORKSHOP

In deze werkelijkheid zijn vele beschavingen aanwezig in andere vibratievelden die met ons communiceren via gevoelsvelden. Door middel van verschillende vibraties van beeld, muziek, spraak en quantumfysiche waarneming zal ik samen met jou het hoofd en hartsveld in jezelf krachtig laten vibreren zodat jij jezelf weer kan herinneren en voelen wie je van oorsprong bent.

Deze quantum communicatie is een ontmoeting met je kosmische oorsprong. Het kosmische wezen dat in jou aanwezig is zal meer doorgang krijgen. Deze bewustzijnsbeweging is geen channeling. Jij staat aan het roer van je eigen bewustzijn. De opening is aan jou.

Het openen van het hart en het daardoor ervaren van emoties is de kosmische taal die hier in jou nog meer mag gaan openen. Jij bent de enige die dit kan openen van binnenuit. Verwelkom je wezen in dit lichaam en voel en weet wat je hier te doen hebt. 

Deze uitnodiging is aan jou om NU hier te zijn.

Uitwisseling: € 35,- 

Water Kristal

Deze workshop staat in het teken van het openen van oorspronkelijke water- en kristal-frequenties. Water en kristal zijn verbonden met ons bewustzijn. Door deze frequenties  door jou heen te laten stromen zal dit van invloed zijn op je leven.

WORKSHOP

 Ik zal iets vertellen over de invloed van kristallen binnen en buiten ons lichaam. We gaan praktisch aan de slag met kristallen. Je gaat met een kristal verbinding maken. Samen onderzoeken we hoe dit voelt en wat dit met jouw bewustzijn kan doen.

De vibratie van kristal staat in verbinding met water. Wij bestaan voor een groot deel uit water als ook onze aarde. Dr Emoto heeft laten zien hoe water reageert op bewustzijn. Wij kunnen ons bewustzijn in water aanwezig laten zijn. Water opent alles. Water is overal en in vele vormen aanwezig in onze werkelijkheid. Water is emotie, kracht en vooral levend bewustzijn. We zullen een oefening doen om het water en het zuurstof in onszelf te verrijken en te zuiveren vanuit de oerbronnen.

Ik nodig jou uit om met zo min mogelijk verwachtingen en aannames mee te doen. Hoe minder gedachten je hebt hoe meer doorgang er kan plaatsvinden in je bewustzijn.

“Laat je bewustzijn uitdijen in een oceaan van water”

Je bent van harte welkom om hier aanwezig te zijn.

Uitwisseling: € 35,- exclusief kristal
Uitwisseling: € 39,- inclusief bergkristal

 

Krachtcirkel

Een KrachtCirkel is een KrachtFormatie. Wat een landingsplek is voor Jou en voor wie jij echt bent.

SESSIE

Jij wordt Krachtig waargenomen door mede KrachtDragers die jou met Quantumfysica en de Kracht van het Hart Ondersteuning bieden. Waardoor jij een Krachtoverdracht ervaart die ervoor kan zorgen dat jij sneller los komt uit vastklevende onderwerpen in je dagelijkse bestaan.

De KrachtCirkels worden geinitieerd telkens door 4-6 waarnemers. Deze mensen die waarnemen zijn zich bewust dat als er vanuit een Zuivere observatie en met HartsKracht verbonden waargenomen kan worden, dat er een stabilisatie plaats vind van verstorende elementen en vastklemmende situaties.

Dit kan te maken hebben met:

⊛ Fysieke klachten

⊛ Psychische verstoringen 

⊛ Mentale lastigheden 

⊛   Emotionele blokades

⊛ Traumatische ervaringen

Aan het begin van de KrachtCirkel kan worden aangegeven waar je naar wil kijken of wat je Kort wil delen. Dit is geen verplichting of noodzakelijkheid.

Koppelkracht

Hoe zou het zijn om je partner te zien voor wie die werkelijk is? Om je wezenlijk met elkaar te verbinden, hart tot hart

WORKSHOP

Wij hebben deze workshop vanuit ons hart en ervaring gemaakt omdat de verbinding die wij samen ervaren steeds krachtiger wordt. Door middel van quantumfysich bewustzijn, voelen, spreken en aanraken hebben wij ervaren dat zich een diepere bewustzijnslaag heeft geopend waardoor wij elkaar ZIEN. 

Wij willen jullie 3 avonden uitnodigen om samen in verbinding te gaan en te onderzoeken waar mogelijke verstoringen en gedachtes de verbinding vertroebelen. Door deze vanuit quantumfysica waar te nemen ontstaan er krachtige gevoelsverbindingen die je nog niet eerder had kunnen bedenken. Lijkt het jullie ook waardevol om dit te (be)oefenen? 

Kom dan 3 avonden met ons mee doen! We gaan met hoofd, hart, lijf en handen aan de slag. Je bent vooral met jezelf en je eigen partner in verbinding. Maar er zullen ook momenten zijn in de groep. 

  • Op eerste avond maak je  verbinding met je lijf, hoofd en hart. Je krijgt wat uitleg over quantumfysica en de hoofd-hartoefening. We gaan aan de slag met verstoringen, die je samen met je partner quantumfysich gaat waarnemen. 
  • De tweede avond gaat over gedachtevelden, waarheid spreken, waarlijk luisteren en over autonoom bewustzijn. Ook komen we fysiek in beweging. 
  • In de derde bijeenkomst gaan we aanraken. Je oefent eerst met aandachtig aanraken op jezelf. En tot slot leer je een ontspanningsmassage geven aan je partner, waarbij je bewust contact maakt. 

Alles vindt plaats in een setting waarin openheid, rust en veiligheid voelbaar zijn. Je kunt jezelf helemaal inbrengen en alle vragen stellen die in je op komen. En er is ook ruimte voor plezier en ontspanning.