Activiteiten

Agenda

Workshop Water Kristal

Deze workshop staat in het teken van het openen van oorspronkelijke water- en kristal-frequenties. Water en kristal zijn verbonden met ons bewustzijn. Door deze frequenties  door jou heen te laten stromen zal dit van invloed zijn op je leven.
Ik zal iets vertellen over de invloed van kristallen binnen en buiten ons lichaam. We gaan praktisch aan de slag met kristallen. Je gaat met een kristal verbinding maken. Samen onderzoeken we hoe dit voelt en wat dit met jouw bewustzijn kan doen.
De vibratie van kristal staat in verbinding met water. Wij bestaan voor een groot deel uit water als ook onze aarde. Dr Emoto heeft laten zien hoe water reageert op bewustzijn. Wij kunnen ons bewustzijn in water aanwezig laten zijn. Water opent alles. Water is overal en in vele vormen aanwezig in onze werkelijkheid. Water is emotie, kracht en vooral levend bewustzijn. We zullen een oefening doen om het water en het zuurstof in onszelf te verrijken en te zuiveren vanuit de oerbronnen.
Ik nodig jou uit om met zo min mogelijk verwachtingen en aannames mee te doen. Hoe minder gedachten je hebt hoe meer doorgang er kan plaatsvinden in je bewustzijn.
“Laat je bewustzijn uitdijen in een oceaan van water”
Je bent van harte welkom om hier aanwezig te zijn.
Kosten: € 49,- exclusief kristal
Kosten: € 69,- inclusief bergkristal
 

The Living Hologram

Durf je te onderzoeken in welke werkelijkheid je leeft? Leef jij misschien wel in een hologram? Door samen in gesprek te gaan neem ik je mee in het onderzoek over onze werkelijkheid.
Kwantumfysica laat ons zien dat wij invloed hebben op onze werkelijkheid. Als wij die observeren verandert de materie. Alles om ons heen heeft een grondtoon, tot aan het kleinste deeltje. Een mens heeft miljoenen kristallen in het hoofd, zoals de aarde kristalvelden heeft. Door verbinding te maken met ons hart en hoofd beïnvloeden we de grondtoon van ons lichaam. Met een oefening gaan we dit ervaren.
Alles om ons heen is vibratie en energie. Niet alles is zichtbaar, voelbaar en zelfs meetbaar. We kunnen maar een klein deel van het lichtspectrum zien.
Zou er ook leven kunnen zijn naast dit hologram? Misschien bewegen de vibraties van andere wezens die ook leven wel door je heen!
Ik vertel je mijn ontmoetingen met de ontwerpers van deze werkelijkheid en hoe wij worden geobserveerd door verschillende beschavingen. Wat voor gevolgen heeft dit op jouw perceptie van de werkelijkheid?
Door oefeningen en samenspraak is het mogelijk om een andere beleving van deze werkelijkheid te ervaren. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.
Ik kom graag een interactieve lezing bij jouw thuis geven vanaf 6 personen. Stuur mij een bericht voor een afspraak. De kosten zijn 20,- euro per persoon. Als jij de lezing bij je thuis organiseert is het voor jou kosteloos.