HartsKracht

De kracht van Emotie is in jouw aanwezigWorkshop HartsKracht
binnenkort nieuwe datum 11.00 - 17.00

Het is nu de tijd om de kracht van Emotie in je lichaam te laten stromen. Emoties zijn de taal van schepping. Emoties worden in ons leven voortdurend onderdrukt en afgebogen buiten ons zelf. Door naar binnen te gaan naar je hart met jouw bewustzijn zal de HartsKracht en Emotie in je lichaam nog meer gaan openen en stromen. Met behulp van kwantumfysisch waarnemen zal de kracht van emotie verder in jou toenemen. 

Jij bent de schepper van je werkelijkheid. Aanzetten van HartsKracht is een beweging die we samen maken in deze werkelijkheid om schepping hier te openen.

We onderzoeken de volgende vragen:

  • Wat is het verschil tussen gevoel en emotie?
  • Wat beïnvloed jouw HartsKracht in je leven?
  • Hoe open je nog meer de HartsKracht?
  • Hoe kan je de taal van het Hart in het hoofd ontvangen?
  • Hoe maak je contact met wie je in oorsprong bent?

Workshop

Deze ervaring in jezelf zal door je eigen bewustzijn worden begeleid. Als ondersteuning in deze beweging naar binnen zullen Quinten en Richard hier samen met jou via overdracht van bewustzijn in afstemming met elkaar de onderzoeksvragen verkennen.

Quinten de Troyer

Mijn naam is Quinten de Troyer. Ik spreek vrijuit en bewust over mijn ervaringen en de wereld waar ik vandaan kom als wie ik in Oorsprong ben. Ik deel mijn eigen gevoelsinzichten en informatie die in ons allemaal liggen verscholen.

Om zo mee te werken aan de terugkeer van onze volledige kracht in deze wereld in een samenwerking tot de heropening van ons Zelf.

Ik gebruik Quantumfysica om mezelf en anderen te ondersteunen daar waar nodig.

Richard Pols

 Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.

Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden.