KoppelkrachtIk zie jouHoe zou het zijn om je partner te zien voor wie die werkelijk is?
Om je wezenlijk met elkaar te verbinden, hart tot hart

Van Harte nodigen wij jullie uit om samen met ons de verbinding in je relatie dieper te gaan ervaren.

“Ik zie jou”

Wij hebben deze workshop vanuit ons hart en ervaring gemaakt omdat de verbinding die wij samen ervaren steeds krachtiger wordt. Door middel van quantumfysich bewustzijn, voelen, spreken en aanraken hebben wij ervaren dat zich een diepere bewustzijnslaag heeft geopend waardoor wij elkaar ZIEN. 

Wij willen jullie 3 avonden uitnodigen om samen in verbinding te gaan en te onderzoeken waar mogelijke verstoringen en gedachtes de verbinding vertroebelen. Door deze vanuit quantumfysica waar te nemen ontstaan er krachtige gevoelsverbindingen die je nog niet eerder had kunnen bedenken. Lijkt het jullie ook waardevol om dit te (be)oefenen? 

Kom dan 3 avonden met ons mee doen! We gaan met hoofd, hart, lijf en handen aan de slag. Je bent vooral met jezelf en je eigen partner in verbinding. Maar er zullen ook momenten zijn in de groep. 

  • Op eerste avond maak je  verbinding met je lijf, hoofd en hart. Je krijgt wat uitleg over quantumfysica en de hoofd-hartoefening. We gaan aan de slag met verstoringen, die je samen met je partner quantumfysich gaat waarnemen. 
  • De tweede avond gaat over gedachtevelden, waarheid spreken, waarlijk luisteren en over autonoom bewustzijn. Ook komen we fysiek in beweging. 
  • In de derde bijeenkomst gaan we aanraken. Je oefent eerst met aandachtig aanraken op jezelf. En tot slot leer je een ontspanningsmassage geven aan je partner, waarbij je bewust contact maakt. 

Alles vindt plaats in een setting waarin openheid, rust en veiligheid voelbaar zijn. Je kunt jezelf helemaal inbrengen en alle vragen stellen die in je op komen. En er is ook ruimte voor plezier en ontspanning.

Video afspelen

Wie zijn wij?

Maaike is holistisch massagetherapeut en heeft al meerdere koppels geleerd om vanuit afstemming en aandacht te masseren.  De reacties zijn heel positief. “Door de massage-workshop zijn we uit de sleur gekomen. We vinden elkaar weer leuk en maken geregeld een moment vrij om elkaar te masseren. ” Zie haar webiste www.rootstoblossom.nl

Richard geeft lezingen over kwantumfysica en begeleidt mensen naar een meer wezenlijk contact met zichzelf. Zie zijn website www.bronkracht.nl

Wij zien en voelen elkaar voorbij deze aardse werkelijkheid en ervaren een kosmische verbinding met elkaar. Wij hebben hierin inmiddels zoveel waardevols ontdekt, dat we het graag willen delen met anderen. Waarheid spreken, autonomie, elkaar ruimte geven en werkelijke aandacht zijn pijlers in onze relatie. Hierover delen we graag hoe wij dit zien en toepassen

Donderdag 23 feb – 9 maart – 23 maart
19:30 tot 22:00 uur
Locatie: Centrum de Linde, Bilthoven
Kosten: 250 euro per koppel