Quantum Waarneming 1

quantumwaarneming 2

Besef jij hoeveel invloed jij kunt hebben op jouw realiteit? Ieder mens heeft invloed op de deeltjes die hij waarneemt.
Wetenschap heeft aangetoond dat wij in een quantumveld leven waar miljarden mogelijkheden kunnen ontstaan. In deze workshop ontdek je hoe je hier toegang toe krijgt.

Bewustzijnstraining

In de workshop Quantum Waarneming ga je ontdekken hoe jij jezelf met behulp van quantumfysica kan waarnemen. Met de kracht van je hartfrequentie zal je hoofd anders gaan werken en zul je gaan merken dat je invloed hebt op je lichaam alsook op je omgeving. Je persoonlijke programma’s of thema’s kunnen veranderen door Quantum Waarneming.
Alles wat jij waarneemt daar heb je invloed op. 

Wat ga je ontdekken?
Wij zijn geprogrammeerd om keuzes met het hoofd te maken. In deze workshop ga je ervaren hoe sturend je denken is. Je ontdekt dat neutraal waarnemen verandering laat ontstaan in je denken. Door neutraal waar te nemen activeer je de miljarden mogelijkheden in het quantumveld waarin jij leeft. Met het hoofd kun je dit niet begrijpen. Toch zul je merken dat met Quantum Waarneming verschuivingen kunnen ontstaan in je werkelijkheid. Door niet te sturen naar een bepaalde uitkomst (doel) zal de best mogelijke uitkomst in je werkelijkheid aansluiten. Dit kan alleen als de waarneming neutraal en vrij is.

Wat ga je doen?
In de workshop vertel ik meer over hoe het energetische hart functioneert. We doen een korte oefening met het hart. Daarna vertel ik met een aantal praktische voorbeelden hoe gedachten werken in je hoofd. Je maakt je gedachten zichtbaar door ze op te schrijven.
Als laatste gaan we de oefening Quantum Waarneming doen. We gaan dan het hoofd met het energetische hart verbinden  Deze oefening is de kracht van Quantum Waarnemen. Je gaat dan situaties in je eigen leven aanpakken.
 
Wat neem je mee?
Je hebt inzicht in je eigen programma’s gekregen die je belemmeren jezelf te zijn. Deze heb je veranderd door jouw waarneming. Na afloop krijg je de audio opname van de Quantum Waarneming oefening via de mail opgestuurd zodat je deze thuis/overal kan toepassen.
 

Neem jij de uitnodiging aan om de kracht in jou nog meer te laten toenemen en zo schepper te worden van je eigen werkelijkheid?

Uitwisseling: € 49,- 

In deel 2 als je dat wilt gaan we dieper in op traumavelden of verstoring programma’s  die jou belemmeren in balans te zijn.

Quantum Waarneming 2

grot3

Waarnemen voorbij de horizon van je huidige perceptie
Wat is jouw perceptie over je leven?

In deze workshop ga je dieper waarnemen naar programma’s die jou leven besturen. 

Je bent geen programma, je bent leven

Bewustzijnstraining

In deze workshop ga jij zelf waarnemen aan welke programma’s, (verstrikkingen-trauma’s-contracten-krachtvelden) jij nog verbonden zit die door jouw waarneming vrijgelaten (losgelaten) kunnen worden. Je gaat deze programma’s in je leven in kaart brengen. Door deze zelf waar te nemen kunnen deze programma’s die niet noodzakelijk zijn weer lostrillen waardoor andere mogelijkheden in het Quantumveld kunnen ontstaan en je leven veranderen in de best mogelijke uitkomst.

Wat ben je niet? 
Wie ben je wel?

Gedachten in je hoofd sturen jouw perceptie in deze werkelijkheid of ook wel leven genoemd. Jij bent geen programma, je bent leven.

Wat ga jij doen?

  • Je gaat bestaande reperterende gedachten of programma’s in kaart brengen.
  • Je gaat programma’s, mensen, onderwerpen, afleidingen en mogelijk trauma’s in kaart brengen die invloed op jouw leven hebben.
  • Je gaat beleven wat Neutraal Waarnemen is. Hoe neutraler je waarneemt, hoe minder programma’s er kunnen aanhaken in je leven.
  • Je gaat gedachtes en programma’s neutraliseren door Quantum Waarneming
  • Je gaat dieper in het Quantumveld duiken en ontdekt de kracht van De-materialiseren

Besef dat niets lineair is. Alleen jouw gedachten vinden en denken in het kader van tijd en repeterend leven. 

Wat kan deze workshop jou geven?

  • Je ontmanteld je gedachten en projecties of jezelf waardoor je bewustzijn helder kan worden.
  • Je kan je gedachten beter waarnemen die in je hoofd komen
  • Je kan beter en krachtiger een besluit in het NU maken als er een programma in jou werkelijkheid zich aandient. 
  • Jij kan mogelijk nieuwe scripts en dus tijdlijnen openen in jou leven of hologram

Uitwisseling: € 49,- 

Zelfkracht
Jij krijgt toegang toe een oorspronkelijk helder bewustzijn in jou lichaam en leven