Bronkracht

Open jouw bron met je kracht

HartsKracht

Het is nu de tijd om de kracht van Emotie in je lichaam te laten stromen. Emoties zijn de taal van schepping. Emoties worden in ons leven voortdurend onderdrukt en afgebogen buiten ons zelf. Door naar binnen te gaan naar je hart met jouw bewustzijn zal de HartsKracht en Emotie in je lichaam nog meer gaan openen en stromen. Met behulp van kwantumfysisch waarnemen zal de kracht van emotie verder in jou toenemen.

Jij bent de schepper van je werkelijkheid. Aanzetten van HartsKracht is een beweging die we samen maken in deze werkelijkheid om schepping hier te openen.

We onderzoeken de volgende vragen:

  • Wat is het verschil tussen gevoel en emotie?
  • Wat beïnvloed jouw HartsKracht in je leven?
  • Hoe open je nog meer de HartsKracht?
  • Hoe kan je de taal van het Hart in het hoofd ontvangen?
  • Hoe maak je contact met wie je in oorsprong bent?

Water Kristal

Deze educatie staat in het teken van het openen van oorspronkelijke water- en kristal-frequenties. Water en kristal zijn verbonden met ons bewustzijn. Door deze frequenties  door jou heen te laten stromen zal dit van invloed zijn op je leven.
Ik zal iets vertellen over de invloed van kristallen binnen en buiten ons lichaam. We gaan praktisch aan de slag met kristallen. Je gaat met een kristal verbinding maken. Samen onderzoeken we hoe dit voelt en wat dit met jouw bewustzijn kan doen.

The Living Hologram

Durf je te onderzoeken in welke werkelijkheid je leeft? Leef jij misschien wel in een hologram? Door samen in gesprek te gaan neem ik je mee in het onderzoek over onze werkelijkheid.
Kwantumfysica laat ons zien dat wij invloed hebben op onze werkelijkheid. Als wij die observeren verandert de materie. Alles om ons heen heeft een grondtoon, tot aan het kleinste deeltje. Een mens heeft miljoenen kristallen in het hoofd, zoals de aarde kristalvelden heeft. Door verbinding te maken met ons hart en hoofd beïnvloeden we de grondtoon van ons lichaam. Met een oefening gaan we dit ervaren.

"Laat je bewustzijn uitdijen in een oceaan van water"

Bronkracht

Open je bron met je kracht

Ontdek heel veel

Video afspelen

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Submit a Recipe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.