Vechten of Waarnemen

Oorlog en Angst in jezelf ontmaskeren

huis

Word jij ook zo moe van het gevecht in jezelf? Ervaar je dat je vast loopt? Blijft alles bij hetzelfde?  De voeding van deze oorlog is angst. Waar bepaalt de angst jouw leven? Angst is een vorm van energie die benauwt, verdicht, verkrampt en verlamt. Neem leiding met je bewustzijn!

WORKSHOP

Hoe kan je dit zelf veranderen?
Door de oorlog en de angst in jezelf te onderzoeken en neutraal waar te nemen, kun je jouw werkelijkheid veranderen. Het voeren van oorlog kan je de illusie geven van veiligheid en controle. Wat heeft jou nog in de greep? Door dit in jezelf aan te kijken, kan er verruiming ontstaan in jezelf, waardoor angst en oorlog verminderen. 

Wat betekent dit voor de werkelijkheid?
Wat jij in jezelf aankijkt en waarneemt, wordt in het quantumveld doorgezet. Het doel van deze workshop is eerst de oorlog in jezelf waar te nemen. Omdat alles met elkaar verbonden is, heeft dit invloed op de oorlog in onze werkelijkheid. De kracht van gezamenlijk waarnemen versterkt en opent het quantumveld, waardoor nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan. 

Waarnemen met hoofd en hart
Wij leven in een quantumveld waar alle mogelijkheden aanwezig zijn. Een quantumveld kan je vergelijken met een niet vaste ruimte waar alles in kan ontstaan en mogelijk is. Quantumwetenschap heeft de afgelopen 100 jaar aangetoond dat wij met onze waarneming invloed hebben op onze werkelijkheid. Door neutraal waarnemen worden de miljarden mogelijkheden in het quantumveld aangesproken. Met het hoofd bereik je maar een beperkt aantal mogelijkheden van het quantumveld. Door middel van de hart-en-hoofd-oefening ga je de oorlog en angst in jouw werkelijkheid actief onderzoeken. Er ontstaat balans in jou, waardoor er verruiming ontstaat van je bewustzijn wat direct effect heeft op je werkelijkheid. Wat je met het hoofd niet kunt bedenken, krijgt de kans om te ontstaan.

Het is NU de tijd om gezamenlijk de ruis in deze werkelijkheid waar te nemen.

Initiatiefnemers
Ervaring sprekers Gaby en Richard geven deze workshop, omdat zij zelf jaren onderzoek in hun werkelijkheid naar deze onderwerpen hebben gedaan. Zij spreken vanuit hun eigen ervaring  hoe zij hun werkelijkheid waarnemen en daar quantumfysisch invloed op hebben. Deze workshop is een uitwisseling vanuit gelijkwaardigheid en verbinding met jouw eigen ervaring. 

Neem jij de uitnodiging aan om allereerst de ruis in jouw eigen leven aan te gaan?

Wij beseffen dat elke verandering begint bij onszelf. Een mogelijk vervolg op deze workshop kan zijn, dat we dieper in de materie van deze werkelijkheid duiken. 

Uitwisseling: €35,-