71 / 100

Wezenlijk Wandelen

Ontmoet jezelf in de natuur

Ontmoet jezelf in de natuur. We gaan wandelen in Drenthe. In dit gebied kan de vibratie van de natuur ervaren. We nemen je mee en inspireren jou om aandacht te hebben voor jezelf en je omgeving.

WORKSHOP

We gaan wandelen in Drenthe in de omgeving van Doldersum. Een mooi gebied waar je de vibratie van de natuur kan ervaren. We nemen je mee en inspireren jou om de aandacht naar jezelf te brengen en te ervaren wat de natuur met je doet en wat jij allemaal in jezelf voelt. Door deze ervaringen te delen, als dat voor jou goed voelt, kunnen wij ook het “samenveld” doorvoelen en mee naar huis nemen zodat je ook sneller en/of beter bij jezelf kan komen in je eigen omgeving.

Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Initiatiefnemers
Ervaring sprekers Gaby en Richard geven deze workshop, omdat zij zelf jaren onderzoek in hun werkelijkheid naar deze onderwerpen hebben gedaan. Zij spreken vanuit hun eigen ervaring  hoe zij hun werkelijkheid waarnemen en daar quantumfysisch invloed op hebben. Deze workshop is een uitwisseling vanuit gelijkwaardigheid en verbinding met jouw eigen ervaring. 

Uitwisseling: €25,- incl koffie/thee en lekkers
Tijd : 11:00 tot 16:00
Datum: Zondag 7 mei