72 / 100

Richard

IMG 5559

Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.

Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden.

Door deze innerlijke waarneming en de kracht van emotie is de naam Bronkracht ontstaan. Door verbinding met mijn bron te maken ontstaat de kracht in mij om dit verder in mijn werkelijkheid vorm te geven. Op dit moment kies ik voor het geven van interactieve lezingen in samenspraak met andere mensen.

Wil je meer over mij weten of hoe ik vanuit mijn bron ben gaan leven dan hoop ik je graag te ontmoeten in een lezing of in een  Samensessie.

 

Muziek kracht

Door het luisteren van muziek komen bij mij emoties naar boven vanuit mijn bron die door de trilling weer ruimte in mezelf geven. Hier kun je een aantal nummers  luisteren die mij diep raken.

Ik zal ze af en toe veranderen.